![Ձվով և ռուկոլայով աղցան](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/Ձվով-և-ռուկոլայով-աղցան.jpg)
![Ձվով և ռուկոլայով աղցան](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/dzvov-rukolayov-axcan-5-50x50.jpg)
- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Ձվով և ռուկոլայով աղցան
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձվերը խաշում ենք (եռալուց հետո 10 րոպե եփում ենք), այնուհետև վրան սառը ջուր լցնելով, սառեցնում։ Ձվերը մաքրում ենք և ոչ մեծ կտորներով կտրատում։
- Պատրաստում ենք սոուսը. թթվասերը, կիտրոնահյութը, աղն ու պղպեղը խառնում ենք իրար։
- Աղցանամանի մեջ ենք շարում ռուկոլայի տերևները, վրան ենք լցնում ձվերը։ Սոուսը թեյի գդալով լցնում ենք վրան, այնուհետև ընկույզ ցանում։ Ռուկոլայով և ձվերով աղցանը պատրաստ է։
Այսպիսով, պատրաստեցինք շատ համեղ ռուկոլայով աղցան, որը հրաշալի նախաճաշ է ամբողջ ընտանիքի համար 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: