

- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Մայոնեզով թխվածքաբլիթներ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Մայոնեզը, ձուն ու շաքարավազը խառնում ենք։
- Ավելացնում ենք վանիլային շաքարն ու քացախի մեջ լուծված սոդան։
- Ավելացնում ենք մաղով անցկացրած ալյուրը։
- Մարգարինը մանրացնում ու ավելացնում ենք խմորին։ Այն չպետք է շատ փափկած չլինի, այլապես կկպչի ձեռքերին։
- Խմորը զգուշորեն խառնում ու վերածում ենք խմորագնդի։
- Խմորից ստանում ենք մոտ 3 սմ հաստությամբ գնդիկներ և դնում ենք պերգամենտով պատված ձևամանի մեջ։
- Պատառաքաղի օգնությամբ նախշեր ենք անում ու 20 րոպե թխում ենք 250 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
- Թխվելուց հետո թխվածքաբլիթները պետք է ոսկեգույն դառնան։ Եթե դրանք ավելի շուտ են դառնում վարդագույն թխման ժամանակից, ապա պետք է իջեցնել ջերմաստիճանն ու շարունակում ենք թխել։
- Թխվածքաբլիթները պատում ենք շաքարի փոշիով, դարչինով կամ կակաոյի փոշիով։
Վայելում ենք ցանկացած ըմպելիքի հետ։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: