- Yield: 30 րոպե անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Մարմելադ ջեմից
Բաղադրիչներ
- ջեմ ազնվամորու - 60 գր (դեղձի, ելակի, նարնջի և այլն)
- ագար-ագար - 5 գր
- ջուր - 40 գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Ագարի վրա լցնում ենք ջուրը և 30 րոպե թողնում:
- Զանգվածը մարմանդ կրակին եռացնում ենք, այնուհետև ավելացնում ջեմն ու կրկին 2-3 րոպե եռացնում:
- Մարմելադը լցնում ենք սիլիկոնե փոքրիկ ձևամանների մեջ, շաքարավազ ցանում, տեղափոխում ենք սառնարան և մի քանի րոպե սառեցնում:
- Ահա և վերջ:
Տնական մարմելադ , որն անխոս Ձեզ դուր կգա 🙂
Նշենք, որ բաղադրիչների քանակությունը կարող ենք ավելացնել: Միայն պետք է հիշել, որ յուրաքանչյուր 5 գր (1 ճ/գդ) ագարի համար մեզ անհրաժեշտ է 100 մլ հեղուկ. այս դեպքում 60 գր ջեմ և 40 գր ջուր:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Isk karox enq agar-agar@ poxarinel jelatinov?
Բարև Ձեզ, այո, կարող եք փոխարինել 🙂
jelatinnel nuyn qanakutyamb lcnenq inch vor agar@?
Բարև Ձեզ, 10 գր ժելատին ավելացրեք 🙂
of glux chhaneci nervers qayqayvec