- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Մեղրով բիսկվիթ ընկույզով և շոկոլադե ջնարակով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ալյուրը և փխրեցուցիչը միացնում ենք և խառնում:
- Առանձին ամանի մեջ խառնում ենք շաքարավազը, մեղրը, ձուն, թթվասերը, բուսայուղը և թունդ պատրաստած թեյը:
- Ավելացնում ենք ալրային խառնուրդն ու խառնում մինչև համասեռ զանգվածի ստացումը: Ավելացնում ենք մանրացրած ընկույզն ու մեկ անգամ ևս լավ խառնում:
- Ձևամանի մեջ ձիթայուղապատ թուղթ ենք փռում, լցնում խմորն ու հավասերցնում ենք:
- Թխում ենք 40 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մինչև ոսկեգունելը: Պատրաստ լինելը ստուգում ենք չոփիկով:
- Պատրաստում ենք ջնարակը: Շաքարավազն ու կարագը գոլորշու վրա հալեցնում ենք` անընդհատ խառնելով:
- Ավելացնում ենք թթվասերն ու կակաոն և խառնում այնքան, մինչև զանգվաը փոքր-ինչ թանձրանա:
- Ջնարակը լցնում ենք բիսկվիթի վրա և թողնում սառչի:
- Զարդարում ենք ընկույզով:
- Ահա և վերջ:
Արդյունքում ստացվում է նուրբ ու անչափ համեղ բիսկվիթ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Xndrum em nsheq inch chapi dzevamani mej eq txel, naxapes shnorhakalutyun
Բարև Ձեզ: 21 սմ տրամագծով ձևամանը շատ հարմար է:
Isk dzun erb enq avelacnum?
Բարև Ձեզ, պետք է խառնեք շաքարավազը, մեղրը, ձուն, թթվասերը, բուսայուղը և թունդ պատրաստած թեյը:
Barev dzez, karox em mec dzevani mej patrastel krknaki chapov
Բարև Ձեզ, այո, կարող եք 🙂
Kndrum em nsheq inchic karogh e linel, vor indz mot khmory shat pind/tnadzr stacvec? Bolor baghadrichnery chisht chapabajinnerov em ogtagorcel, inchpes nshvac e dzer baghadratomsum.
Բարև Ձեզ Աննա ջան, խնդիրը կարող է ալյուրի մեջ լինել 🙂
Indz mot chi stacvel mej@ xmora mnacel chi txvel ,chgitem inchu
Բարև Ձեզ, քանի՞ րոպե է բիսկվիթը թխվել:
Barev dzez,es dzer gracov arel em,naxapes 180 ast taqacrel em jeroc@ ,20 ropeic karmrela hanel em,vor toxei eres@ ksevanar
Հնարավոր է՝ խնդիրը ջեռոցի հզորության մեջ է եղել, երեսը եփվել է, իսկ ներսը մնացել է հում: Չպետք է մտահոգվել, հաջորդ անգամ շատ ավելի լավ կստացվի:
Indz mot grete amen inch lav e st acvum misht isk ays angam chstacvec da iharke txrecrec indz ,is karox e aveli cac r jermastichani tak dnem?
Փորձեք 160 աստիճան տաքացրած ջեռոցում թխել 🙂
Isk ete soda lcnem
Կարող եք մի փոքր սոդա ավելացնել 🙂
Shnorhakal em shat patasxanelu hamar,pxrecucichi poxaren che
Shnorhakal em shat patasxanelu hamar,pxrecucichi poxa
ren che
Indz mot hrvh lab chstacvec,chi t vel,mej@ xmora mnacel
Indz mot hrvh lab chstacvec,chi t vel,mej@ xmora mnacel