Մեղրով բիսկվիթ ընկույզով և շոկոլադե ջնարակով

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Մեղրով բիսկվիթ ընկույզով և շոկոլադե ջնարակով

Արդյունքում ստացվում է նուրբ ու անչափ համեղ բիսկվիթ 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ: 21 սմ տրամագծով ձևամանը շատ հարմար է:

    1. Բարև Ձեզ, պետք է խառնեք շաքարավազը, մեղրը, ձուն, թթվասերը, բուսայուղը և թունդ պատրաստած թեյը:

  1. Kndrum em nsheq inchic karogh e linel, vor indz mot khmory shat pind/tnadzr stacvec? Bolor baghadrichnery chisht chapabajinnerov em ogtagorcel, inchpes nshvac e dzer baghadratomsum.

    1. Բարև Ձեզ Աննա ջան, խնդիրը կարող է ալյուրի մեջ լինել 🙂

        1. Բարև Ձեզ, քանի՞ րոպե է բիսկվիթը թխվել:

      1. Barev dzez,es dzer gracov arel em,naxapes 180 ast taqacrel em jeroc@ ,20 ropeic karmrela hanel em,vor toxei eres@ ksevanar

        1. Հնարավոր է՝ խնդիրը ջեռոցի հզորության մեջ է եղել, երեսը եփվել է, իսկ ներսը մնացել է հում: Չպետք է մտահոգվել, հաջորդ անգամ շատ ավելի լավ կստացվի:

      2. Indz mot grete amen inch lav e st acvum misht isk ays angam chstacvec da iharke txrecrec indz ,is karox e aveli cac r jermastichani tak dnem?

        1. Փորձեք 160 աստիճան տաքացրած ջեռոցում թխել 🙂

        1. Կարող եք մի փոքր սոդա ավելացնել 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *