Մեղրով տորթ թթվասերային կրեմով

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Մեղրով տորթ

Մեղրով տորթ , որը շատ հեշտ է պատրաստվում 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Բարեվ ձեզ։Խնդրում եմ ուղարկել նուտելլաի բաղադրատոմսը և պատրաստման եղանակը։Նախապես շնորհակալություն։

  2. Barev Dzez ! Ete 24% yuxaynutyamb ttvaser chem gtnum, klini sovorakan ttvaseri mej karag avelacnel?
    Shnorhakalutyun 🙂

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Նանե, կարագը կարող եք ավելացնել նաև սովորական թթվասերի մեջ: 🙂

  3. Բարև ձեզ… թթվասերը 15% յուղայնությամբ է… ինչքան կարագ է պետք ավելացնել?

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Քրիստինա, պետք է ավելացնել մոտ 50 գր կարագ լավ հարված վիճակում։ ։)

      1. Իսկ ինչքան կարագ պետք է ավելացնել 18%-ին, և մի բան էլ, դա վերաբերում է 450գ-ին թե 200գ-ին

        1. Սիրելի Թամարա, 18%-ին ավելացնում ենք 40 գրամ կարագ։ Խոսքը վերաբերում է 450 գրամին։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *