Մուրաբա ձմերուկի կեղևով

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
ձմերուկի մուրաբա

Մուրաբային յուրահատուկ համ հաղորդելու համար ավելացնում ենք 4-5 ճյուղ մեխակ։

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Patrasteci shat hamex stacvec, kuzenayi naev sexi (yemish) murabayi bazadratomsn imanal, shat shnorhakal klinem.

    1. Սիրելի Անահիտ, շատ ուրախ ենք, որ համեղ է ստացվել։ Մեր կայքում անպայման կտեղադրենք բաղադրատոմսն ու Ձեզ կտեղեկացնենք։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *