- Yield: 4 ժամ անց
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Յուրահատուկ մրջնաբույն
Բաղադրիչներ
- թխվածքաբլիթ - 600 գր
- խտացրած կաթ եփված - 400 գր
- կարագ - 200 գր
- ընկույզ - 35 գր
- քունջութ - 35 գր
- կակաչի սերմ(мак) - 35 գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Թխվածքաբլիթները մանրացնում ենք։
- Վրան ավելացնում ենք կարագը, եփած խտացրած կաթը, մանրացված ընկույզը, քունջութն ու կակաչի սերմերը և լավ խառնում ենք։
- Ահա այսպիսի զանգված պետք է ստանանք։
- Մրջնաբույնը բրգաձև լցնում ենք ափսեի մեջ և վրան զարդարում ընկույզով, քունջութով ու կակաչի սերմով։
- 4 ժամով տեղափոխում ենք սառնարան և վայելում։
Պատրաստեցինք շատ յուրահատուկ մրջնաբույն 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: