- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Յուրահատուկ սպագետտի
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սոխն ու սխտորը մանրացնում և ձիթայուղով տապակում ենք և ավելացնում ենք կարմիր պղպեղը։
- Այնուհետև լոլիկը ձեռքերով ճզմում ենք, հյութի հետ լցնում տապակի մեջ և ավելացնում աղն ու ջուրը։ Լավ խառնում ենք, ավելացնում կտրատած ռեհանը։
- Սպագետտին եփում ենք։
- Լցնում ենք սոուսի մեջ, վրան քերած պարմեզան ու մի կտոր կարագ լցնում։
- Նրբերշիկները տապակում ենք և լցնում սպագետտիյի վրա։
- Լցնում ենք ափսեի մեջ և զարդարում քերած պարմեզանով։
- Վայելում ենք։
Պատրաստեցինք համեղ սպագետտի 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Shat lav kayq e, es grete amen or ogtvum em ev patrastum em dzer arajarkac utestnery. Bolory shat hajoxvac baxadratomser en. Shnorhakalutyun dzez dzer katarac azniv ashxatanqi hamar☺️?????cankanum em dzez erekaratev gorcuneutyun!!! Grum em Moskvayic
Բարև Ձեզ, անչափ շնորհակալ ենք մեր աշխատանքը բարձր գնահատելու համար ։)
Shat em havanum dzer kayqy. Meky myusic lav baradratomser.
Սիրելի Անի, շնորհակալ ենք մեր կայքի բաղադրատոմսերից օգտվելու և մեր աշխատանքը գնահատելու համար։ ։)
??Շնորհակալություն ։Ես միշտ տոմատի մածուկ էի օգտագործում։Շատ համեղ է։
Հարգելի Աննա, Ձեզ նույնպես շնորհակալություն մեր կայքի բաղադրատոմսերից օգտվելու համար։ 🙂