- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 15-20 minutes
Նագեթսներ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Հավի փափկամիսը շերտերով կտրատում ենք։ Բուսայուղը, մանանեխն ու աղը խառնում ենք։ Միսը այդ խառնուրդով պատում ենք և 30 րոպե սենյակային ջերմաստիճանում ենք թողնում։
- Ձվերով լյեզոն ենք պատրաստում։ Ձվերը հարում ենք, 4 ճ/գդ ջուր, աղ և պղպեղ ենք ավելացնում (ըստ ճաշակի)։ Երկրորդ ամանի մեջ ենք լցնում ալյուրը, երրորդի մեջ` պաքսիմատը։ Հավի ձողիկները թաթախում ենք սկզբում ալյուրի, այնուհետև լյեզոնի, որից հետո` պաքսիմատի մեջ։
- Թավայի մեջ բուսայուղ ենք լցնում և ձողիկները տապակում ենք մինչև ոսկեգույն դառնան։
- Ահա և վերջ:
Ի դեպ, ինչպես համոզվեցիք համեղ նագեթսներ պատրաստելու մեջ ոչ մի բարդություն չկա։ Մատուցում ենք կարտոֆիլի և թարմ բանջարեղենի հետ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Շատ համեղ է
Միանշանակ 🙂