- Yield: 30 րոպե անց
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Նախշերով ձու
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձվերը թրջում ենք և զգուշությամբ ամրացնում մաղադանոսի տերևները:
- Ցանց ենք վերցնում, ձուն զգուշությամբ դնում մեջն ու ամուր կապում: Նույն կերպ վարվում ենք նաև սամիթի հետ:
- Սոխի կեղևները լցնում ենք կաթսայի մեջ, ջուր ավելացնում և զգուշությամբ տեղավորում ձվերը:
- Երբ ձվերը եռան, զգուշությամբ հանում ենք ջրից և թողնում հովանա: Այս ամենից հետո հանում ենք ցանցերը:
Արդյունքում ստանում ենք գեղեցիկ նախշերով ձու 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Shat lav e stacvel
Անչափ շնորհակալ ենք 🙂
SHAT GEXECIK E STACVEL
Բարև Ձեզ, անչափ շնորհակալ ենք 🙂