

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Նախուտեստ սմբուկով և լոլիկով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Բատոնը շերտ-շերտ կտրատում ենք, հետո բաժակի օգնությամբ օղակներ կտրում, որոնք էլ լինելու են նախուտեստի հիմքը: Ստացվում է 10 կտոր: Սմբուկը լավ լվանում ենք, շրջանաձև բարակ կտրատում: Լոլիկը նույնպես լվանում ենք ու բարակ կտրատում: Պանրի կտորները նույնպես բաժակի օգնությամբ կլորացնում ենք: Կանաչին լավ լվանում ենք, չորացնում ու մանր կտրատում: 2 ձուն պատառաքաղով հարում ենք, ավելացնում կանաչու 2/3 մասը, մի պտղունց աղ ու սև պղպեղ:
- Թավայի մեջ տաքացնում ենք 2 ճ/գդ բուսայուղը: Բատոնի կտորները թաթախում ենք ձվի ու կանաչու խառնուրդի մեջ, երկու կողմերից տապակում մինչև վարդագույն դառնալը: Սմբուկը նույնպես երկու կողմից թեթևակի տապակում ենք:
- Ահա և վերջ:
Կծվի սիրահարները սմբուկով նախուտեստի բաղադրատոմսը կարող են փոքր-ինչ փոփոխել՝ պանիրը տրորել, խառնել աղացած պղպեղի հետ, հետո դնել բատոնի վրա 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: