- Yield: 34 ժամ անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Նախուտեստ տավարի մսով և գազարով
Բաղադրիչներ
- միս տավարի - 500 գր
- գազար - 1 հատ
- սոխ - 1 հատ
- դափնու տերև (лавровый лист) - 3 հատ
- աղ - ըստ ճաշակի
- ժելատին - 30 գր
- օշարարակ հատապտղային - 5 ճ/գդ
- հյութ կիտրոնի - 1 ճ/գդ
Քայլերի հաջորդականություն
- Միսը, գազարը, սոխը, դափնու տերևը լցնում ենք ջրով լի կաթսայի մեջ, աղ ցանում և եփում 1 ժամ: Ժելատինը 40-60 րոպե թողնում ենք քիչ քանակությամբ սառը ջրի մեջ, որպեսզի ուռչի:
Գազարը կտրատում ենք:
- Կտրատում ենք միսը:
- 500 մլ արգանակի մեջ մի քիչ ժելատին ենք լցնում և եռացնում:
- Հատապտղային օշարակի մեջ լցնում ենք կիտրոնի հյութը, ժելատինը և եռացնում ենք:
- Ձևամանների մեջ լցնում ենք գազարը:
- Ավելացնում ենք միսը:
- Լցնում ենք արգանակը և տեղափոխում սառնարան:
- Այս ամենից հետո վրան ենք լցնում ժելեն և կրկին տեղափոխում սառնարան:
- Ահա և վերջ:
Տավարի մսով և գազարով նախուտեստը պարաստ է 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: