

- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 60 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Նարինջով թխվածքաբլիթ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Նարինջով թխվածքաբլիթ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է կարագը խառնել 80գր շաքարավազի հետ, ավելացնել թթվասերը, ձուն, սոդան, աղը և ալյուրը: Ամբողջը լավ խառնել և ստացված խմորը տեղափոխել սառնարան:
- Միջուկի համար նարինջը կտրատել շերտերով առանց կեղևազրկելու և խառնել բլենդերում 160գր շաքարավազի և օսլայի հետ:
- Խմորը հանել սառնարանից, բացել գրտնակով, վրան լցնել միջուկը, փաթաթել ռուլետի նման և 30 րոպեով տեղափոխել սառնարան:
- Այնուհետև կտրատել ռուլետը 3սմ լայնության շերտերով և շարել բուսայուղով պատված տապակի վրա:
- Թխել ջեռոցում 15-20 րոպե 220 աստիճանում:
Նարինջով թխվածքաբլիթ ռուլետի տեսքով երեկոյան թեյախմության համար:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Շնորհակալ եմ այս հրաշալի բաղադրատոմսի համար,,շատ համեղ է…
Շնորհակալ ենք նաև Ձեզ, որ օգտվում եք մեր բաղադրատոմսերից 🙂