- Yield: 15
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Նարնջով բրիոշ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կարագը հալեցնում ենք: Մաղած ալյուրի մեջ լցնում ենք շաքարավազը, աղը, խմորիչը, կաթն ու նարնջի կեղևը լավ խառնում ենք: Ձվերը հարում ենք և լցնում ալրային զանգվածի մեջ:
- Խմոր ենք հունցում, ծածկում սրբիչով և 1 ժամ հանգիստ թողնում: Խմորից 12 գնդեր ենք ձևավորում և յուրաքնչյուրից մի փոքր մաս առանձնացնում:
- Գնդերի մեջ 1-ական շոկոլադ ենք դնում, գնդում և դնում բուսայուղապատ ձևամանի մեջ:
- Մեջտեղում մատով անցք ենք անում:
- Ձեքր մասերից գնդիկներ ենք ձևավորում և դնում բրիոշի վրա:
- Վրան ձու ենք քսում, 30 րոպե հանգիստ թողնում և 15 րոպե թխում նախօրոք 220 աստիճան տաքացրած ջեռոցում: Այնուհետև հանում ենք, ներքևի կողմին նույնպես ձու քսում, շրջում ենք հակառակ կողմով թխում ևս 5 րոպե:
- Ահա և վերջ: Նման բրիոշ Դուք դեռ չեք փորձել:
Այս անգամ սովորում ենք նարնջով բրիոշ պատրաստելու բաղադրատոմսը 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: