- Yield: 3-4 ժամ անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 35 minutes
Նարնջով պաղպաղակ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Նարինջը կեղևազրկում ենք և հյութը քամում: Սերուցքը լավ հարում ենք: Կաթսայի մեջ լցնում ենք նարնջի կեղևը, հյութը, շաքարավազը, ալյուրը և ձուն: Անընդհատ խառնում ենք ու եռացնում՝ ստանալով համասեռ զանգված: Այնուհետև վերցնում ենք կրակի վրայից և հասցնում սենյակային ջերմաստիճանի: Զանգվածը լցնում ենք սերուցքի մեջ, ավելացնում կոնյակը, անընդհատ խառնում ու փակ կափարիչով տեղափոխում սառցախցիկ:
- Մատուցելուց 30 րոպե առաջ մեր յուրօրինակ պաղպաղակը հանում ենք սառցախցիկից, ըստ ճաշակի ձևավորում ու մատուցում: Կարող ենք լցնել նարնջի մեջ, այդպես շատ յուրահատուկ կլինի:
Յուրահատուկ պաղպաղակ , որը շատ գեղեցիկ է ու համեղ 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: