- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Նեխուրով աղցան
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձվերը եփում ենք (եռալուց հետո 10 րոպե) և վրան սառը ջուր լցնելով սառեցնում։ Նեխուրի ցողունները ոչ մեծ կտորներով կտրատում ենք։
- Վարունգը խորանարդիկներով կտրատում ենք։
- Ձվերը մաքրում ենք և մեծ խորանարդիկներով կտրատում։
- Նեխուրը, վարունգը և ձվերը լցնում ենք աղցանամանի մեջ։ Աղ ենք անում, մայոնեզ ավելացնում և խառնում։ Աղցանը կարող ենք կանաչիով ձևավորել։
Շատ համեղ և օգտակար նեխուրով աղցան, որը հարմար է մատուցել թե ճաշին, և թե ընթրիքին 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Klass
Ուրախ ենք, որ հավանել եք 🙂