

- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Նուշով պոմադկա
Քայլերի հաջորդականություն
- Նուշը մանրացնում ենք կամ սրճաղացով աղում:
- Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք կաթսայի մեջ, խառնում ու դնում միջին ուժգնության կրակին: Կրակն այնպես ենք կարգավորում, որ խառնուրդը շատ ուժեղ չեռա: Եփում ենք 15 րոպե: Սկզբում ժամանակ առ ժամանակ խառնում ենք, հետո, խտանալուն զուգահեռ, ավելի հաճախակի ենք խառնում: Հենց որ հեղուկը պակասում է, կրակը թուլացնում ենք: Երբ որ խառնուրդը դառնում է խիտ զանգված և սկսում է կպնել կաթսայի հատակին, կրակից վերցնում ենք:
- Լցնում ենք ձիթայուղած տապակի մեջ, զարդարում նուշով և հովացնում ենք:
- Պնդանալուց հետո պոմադկան կտրատում ենք:
Նուշով պոմադկան մատուցվում է որպես աղանդեր, շատ լավ փոխարինում է կոնֆետին և լրացնում է սուրճի կամ թեյի սեղանը 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: