- Yield: 4 ժամ անց
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 20-25 minutes
Նուտելլա
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
Բաղադրիչները նախատեսված են 8 չափաբաժնի համար
Կալորիականությունը. 100 գրամում 321 կկալ
- Կաթսայի մեջ ենք լցնում շաքարավազը, ալյուրը, կակաոյի փոշին և աղը, խառնում ենք։
- Կաթը ոչ մեծ չափաբաժիններով ավելացնում ենք կաթսայի մեջ։ Կաթսան դնում ենք կրակի վրա և եռման աստիճանի ենք հասցնում։
- Պնդուկը որքան հնարավոր է մանրացնում ենք։
- Կաթսայի զանգվածին, եռալուց անմիջապես հետո, ավելացնում ենք կարագն ու մանրացված պնդուկը։
- Լավ խառնում ենք, դնում ենք կրակի վրա և կրկին եռման աստիճանի ենք հասցնում, որից հետո 2-3 րոպե եփում ենք, որպեսզի զանգվածը թանձրանա։
- Լցնում ենք համապատասխան ամանի մեջ և թողնում ենք սառչի։
Այսպիսով, շատ համեղ նուտելլա , որը կարող ենք մատուցել առավոտյան տոստերի և մեկ բաժակ թեյի կամ կաթի հետ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
barev dzez isk sa karoxenq torteri vra? kam kruasani
hamar ogtagorcel?
Բարև Ձեզ, այո իհարկե, կարող եք 🙂
Բարև Ձեզ, 200 մլ կաթը բաժակով ինչքա՞ն է լինում։
Բարև Ձեզ, Ձեզ պետք է մեկ բաժակից մի փոքր քիչ 🙂
Es arel em bayc lav chstacvec irakani hamn chuner 2 angm porcel em chi stacvel karacharkeq ayl baxadratoms vorn irakan nutellayi ham kunena
Սիրելի Արփինե, կայքում ունենք նուտելլայի միայն այս բաղադրատոմսը, բայց շուտով կտեղադրենք մեկ այլ տարբերակ։ ։)
Շատ լավն է