- Yield: 3 ժամ անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Նռան սոուս “Նարշարաբ”
Քայլերի հաջորդականություն
- Մաքրում ենք նուռը: Լցնում ենք նռան հատիկները ամանի մեջ և տրորում:
- Ստացված հյութը քամում ենք կաթսայի մեջ մառլյայի միջոցով ու դնում թույլ կրակի վրա և եփում(անընդհատ խառնելով), մինչև հյութի խտանալը:
- Հանում ենք սոուսը կրակի վրայից, ավելացնում աղը և թողնում, որ սառչի:
Պատրաստի սոուսը լցնում ենք ամանի մեջ և տեղափոխում սառնարան:
Եվ մեր սուուսը պատրաստ է:
Ի դեպ, եթե նռան սոուս “Նարշարաբ”-ը ստացվել է շատ թթու, ապա կարող եք ավելացնել մի փոքր շաքարավազ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Tvyal sous@,vor uteliqneri het kareli e matucel?
Ռուզաննա ջան, այս սոուսը կարելի է մատուցել մսային և ձկնային ուտեստների հետ 🙂
Որտեղ կարելի է օգտագործել այս սոուսը
Բարև Ձեզ, հարգելի Մարինե։ Շնորհակալություն հարցման համար։ Նարշարաբ սոուսը շատ հաճախ օգտագործվում է ձկնեղենի հետ, երբեմն նաև՝ աղցաններում և այլ ուտեստներում։ 🙂