![Նրբաբլիթ - աղանդեր կաթնաշոռով](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/Նրբաբլիթ-աղանդեր-կաթնաշոռով.jpg)
![Նրբաբլիթ – աղանդեր կաթնաշոռով](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/nrbablit-axander-katnashorov-7-50x50.jpg)
- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 20-30 minutes
Նրբաբլիթ – աղանդեր կաթնաշոռով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք նրբաբլիթ ահա այս եղանակով: Միայն թե զանգվածին ավելացնում ենք նաև կակաո:
- Կաթնաշոռային հիմքի համար խառնում ենք փափուկ ու յուղալի կաթնաշոռը, ձվերը, շաքարավազը, վանիլինն ու սպիտակաձավարը:
- Ծածկում ենք սննդային թաղանթով ու դնում սառնարանում առնվազն մեկ ժամով:
- Սիլիկոնե բարձր ձևամանների մեջ մեկական նրբաբլիթ ենք դնում, մեջը լցնում կաթնաշոռային հիմքը, 20 րոպե թխում 180 աստիճանում:
- Թխված նրբաբլիթների վրա դնում ենք մեկական գդալ պաղպաղակ, զարդարում բալի հատիկներով կամ մուրաբայով՝ ըստ ճաշակի:
Աղանդերն ավելի արագ ու հեշտ կպատրաստվի, եթե ունենաք նախապես պատրաստած նրբաբլիթ ու կաթնաշոռային զանգված 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: