- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Նրբահամ բիսկվիթ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սպիտակուցներն առանձնացնում ենք դեղնուցներից։
- Սպիտակուցները դանդաղ հարում ենք, ապա կամաց-կամաց ավելացնում ենք շաքարավազն ու վանիլինը։
- Շարունակելով հարելը՝ ստացված պինդ զանգվածին գդալ-գդալ ավելացնում ենք դեղնուցային զանգվածը։
- Ավելացնում ենք մաղով անցկացրած ալյուրն ու զգուշորեն խառնում ենք։
- Ստացված խմորը լցնում ենք կարագապատ ձևամանի մեջ և 20-25 րոպե թխում ենք 190-200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
- Պատրաստ լինելուց հետո բիսկվիթը ջեռոցից հանում ու թողնում ենք, որ սառչի։
- Բիսկվիթը պատրաստ է։
Այն կարելի է օգտագործել որպես տորթի հիմք, պատել ցանկացած կրեմով ու վայելել։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Բարև ձեզ, իսկ կարագ չկա?
Բարև Ձեզ, սիրելի Անժելա: Այս բաղադրատոմսում կարագ չկա: 🙂
ahavor e stacvum chi bardzranum @ndanrapes…irenc nkarin @ntanrapes chi hamapatasxanum
Սիրելի Աննա, պատճառները կարող են տարբեր լինել։ Հնարավոր է դա պայմանավորված լինի ձվի, ալյուրի տեսակով կամ պատրաստված լինի ոչ ճիշտ չափի ձևամանի մեջ։ 🙂
Ես փորձել եմ, շատ լավ է ստացվում
Սիրելի Մարիաննա, շնորհակալ ենք, որ օգտվում եք մեր բաղադրատոմսերից։