- Yield: անմիջապես
- Prep Time: 35 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Նրբերշիկով բուլկի
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Տաք կաթի մեջ լցնում ենք խմորիչը, ավելացնում շաքարավազը, աղը և խառնում ենք: Կարագը հալեցնում ենք, մի քիչ հովացնում և ձվերի հետ միասին լցնում խառնուրդի մեջ: Վերջում ավելացնում ենք մաղած ալյուրը և խմոր հունցում (թողնում ենք 1,5-2 ժամ):
- Նրբերշիկները եփում ենք, խմորը 18 հավասար մասերի բաժանում և գրտնակում: Խմորի մի ծայրում դնում ենք նրբերշիկը, մյուսի վրա կտրվածքներ անում:
- Փաթաթում ենք:
- Գծերը նույնպես ամրացնում ենք:
- Թողնում ենք 20 րոպե, այնուհետև քսում ձվի դեղնուցը, քունջութ ցանում և թխում 25-30 րոպե 190 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
- Ահա և վերջ:
Պատրաստեցինք համեղ բուլկի 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
karox eq aranc shaqaravazi patrastel???qaxcr chlinelu hamar
Բարև Ձեզ, այո, կարող եք նաև այդպես փորձել 🙂
Isk axn ayd depqum inchqan avelacnenq
Անի ջան, աղն ավելացրեք ըստ ճաշակի 🙂
Isk karox em kati poxaren jur ogtagorcel
Բարև Ձեզ, կաթը չեք կարող փոխարինել 🙂
Isk karox enq karag@ poxarinel dzetov
Բարև Ձեզ, ցանկալի է կարագ օգտագործեք, բայց կարող եք նաև ձեթով պատրաստել 🙂
Բարև Ձեզ, ո՞ր խմորիչի մասին է խոսքը թաց , թե չոր։ Շնորհակալություն
Բարև Ձեզ: խոսքը թարմ, ոչ չորացված խմորիչի մասին է:
Ես դրոժով խմորների մեջ միմտ 1 գդալի չափով շաքարավազ եմ լցնում, քանի որ այն ավելի է ակտիվացնում դրոժները