- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 5-10 minutes
Նրբերշիկով ձողիկներ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Նրբերշիկները հագցնում ենք սուշիի համար նախատեսված փայտիկների վրա:
- Մեծ ամանի մեջ ենք լցնում փխրեցուցիչը, կաթի փոշին, շաքարավազն ու աղը։ Այդ խառնուրդի մեջ ենք ավելացնում եգիպտացորենի ալյուրը: Ավելացնում ենք 2 հատ ձու։
- Ավելացնում ենք ջուրը և ամեն ինչ հանգամանորեն խառնում ենք։
- Եթե խմորը ջրիկ է ստացվել մի քիչ էլ ենք ալյուր ավելացնում։ Նրբերշիկը խմորի մեջ թաթախում ենք։
- Այնուհետև նրբերշիկը ընկղմում ենք եռման ձեթի մեջ և տապակում:
- Եվ ամեն բան պատրաստ է:
Եթե եգիպտացորենի ալյուր չունենք կարող ենք այն սովորական ալյուրով փոխարինել։ Նրբերշիկով ձողիկները կարող ենք մատուցել կետչուպի կամ մանանեխի հետ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
hamov errrrrrrrr
Ուրախ ենք, որ լավ է ստացվել)
Shat hamex e, shnorakalutyun
Շնորհակալ ենք Ձեզ, որ գնահատում եք մեր աշխատանքը 🙂
Hnaravor e aranc kati poshi anelu stacvi?