Նրբերշիկ՝ շերտավոր խմորի մեջ
Բաղադրիչներ
- նրբերշիկ - 200 գր
- պատրաստի շերտավոր խմոր - 200 գր
- ձու - 1 հատ (դեղնուց)
Քայլերի հաջորդականություն
- Նրբերշիկները բաժանում ենք մասերի այնպես, որ ստացվեն հավասար բարակ շերտեր: 1 նրբերշիկից պետք է ստանալ 4 շերտ:
- Շերտավոր խմորը բաժանում ենք մի քանի մասի ու վրան դեղնուց քսում: Ապա՝ նրբերշիկները տեղավորում ենք խմորի վրա:
- Նրբերշիկներով խմորը փաթաթում ենք, ծայրերն ամրացնում, որից հետո դեղնուց ենք քսում:
- Եփում ենք 25-30 րոպե 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում, մինչև ոսկեգույն դառնան:
Ցանկության դեպքում կարելի է փոխել միջուկը՝ նրբերշիկի փոխարեն օգտագործելով խնձոր:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: