- Yield: 15 րոպե անց
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Շամպինիոն պանրով և բեկոնով
Բաղադրիչներ
- բեկոն - 200 գր
- պանիր - 100 գր
- հնդկական ընկույզ - կես բաժակ
- մաղադանոս - 2 ճյուղ
- սխտոր - 3 պճեղ
- աղ - 1 պտղունց
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
- սունկ շամպինիոն - 300 գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Շամպինիոնի ոտիկներն առանձնացնում ենք և թավայի մեջ տապակում:
- Պատրաստում ենք միջուկը: Հնդկական ընկույզը մանրացնում ենք, պանիրն անցկացնում քերիչով, մաղադանոսը կտրատում ենք, սխտորը ճզմում և աղ ու պղպեղ ցանում: Զանգվածը խառնում ենք ու լցոնում սունկը:
- Բեկոնով փաթաթում ենք և եփում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե:
- Ահա և վերջ:
Պանրով և բեկոնով շամպինիոն պատրաստելը շատ քիչ ժամանակ է պահանջում, այնպես որ անցնում ենք գործի 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Здравствуйте, скажите пожалуйста (индийский орех это кешью?
Здравствуйте, да это кешью 🙂
Спасибо огромное !!!я довно в вашем группе как же вы успеваете б новые, вкусные и интересные рецептики выложить и отвечать на все вопросы ваших подписчиков ! Ещё раз огромное спасибо что есть ваша группа !!!
Спасибо огромное !!!
Я довно в вашем группе как же вы успеваете б новые, вкусные и интересные рецептики выложить и отвечать на все вопросы ваших подписчиков ! Ещё раз огромное спасибо что есть ваша группа !!!
Cпасибо вам, что доверяйте нам 🙂