

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Շաուրմա հավի մսով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Խառնում ենք մայոնեզը, կետչուպը և քերիչով անցկացրած սխտորը:
- Երկար շերտերով կտրատում ենք հավի կրծքամիսն ու տապակում ձիթայուղի մեջ:
- Բարակ, երկար շերտերով կտրատում ենք կաղամբը, գազարը, թթու վարունգը, ավելացնում կտրատված կանաչին և խառնում:
- Փռում ենք լավաշը, վրան քսում պատրաստված սոուսը, ավելացնում կտրատված բանջարեղենները ու տապակած հավի կրծքամիսը:
- Ծալում ենք լավաշի ծայրերը ու փաթաթում ռուլետի պես:
- Ապա դնում տապակի վրա և տաքացնում շաուրման 2 րոպե ամեն կողմից:
- Եվ այն պատրաստ է:
Ի դեպ շաուրման կարելի է պատրաստել նաև խոզի, տավարի կամ հնդկահավի մսից: Ինչպես նաև շաուրմայի բաղադրատոմսի ցանկացած բաղադրիչ կարելի է փոփոխել ըստ նախասիրության 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
shnorhakalutyun hamex baxadratomseri hamar