- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Շերտավոր խմորով խխունջներ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պանիրն անցկացնում ենք քերիչով, ավելացնում աղը, պղպեղը և պապրիկան: Ձուն կոտրում ենք, լցնում փոքրիկ ամանի մեջ և պատառաքաղով հարում:
Սեղանին ալյուր ենք ցանում և սենյակային ջերմաստիճանի շերտավոր խմորն ուղղանկյունաձև գրտնակում ենք: Խմորին քսում ենք ձուն, լցնում միջուկը, զգուշությամբ ռուլետանման փաթաթում, ծածկում պոլիէթիլենային թաղանթով և 10 րոպեով տեղափոխում ենք սառցախցիկ:
Ժամանակը լրանալուն պես խմորը 1-1.5 սմ հաստությամբ կտրատում ենք և շարում յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ:
- Թխում ենք նախօրոք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե:
Յուրահատուկ խխունջներ ստացվեցին, այդպես չէ՞ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Բարև ձեզ ներեցեք կասեք ինչ է պապրիկան
Բարև Ձեզ: Պապրիկան նույն աղացած կարմիր պղպեղն է: Հայրենիքը Հարավային Ամերիկան է, իսկ Եվրոպա այն բերել է դեռևս Կոլումբոսը՝ անվանելով այն ՙհնդկացիական կարմիր աղ՚: Այն ունի տարատեսակներ՝ դելիկատեսային, վարդագույն, կծու,կիսաքաղցր և այլն: