- Yield: 2 ժամ անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Շոկոլադե բիսկվիթ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Բոլոր չոր բաղադրիչները լցնում ենք ամանի մեջ և խառնում: Ձվերը լավ հարում ենք, ավելացնում բուսայուղն ու կրկին հարում: Ձվային զանգվածի մեջ լցնում ենք չոր բաղադրիչներով խառնուրդը, ավելացնում կաթն ու կրկին լավ հարում: Խմորը լցնում ենք բուսայուղապատ ձևամանի մեջ և թխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30-40 րոպե:
- Արդյունքում ստացանք համեղ բիսկվիթ:
Համեղ շոկոլադե բիսկվիթ վայելելու ժամանակն է 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Հիմա բուսայուղ, թե կարագ?
Սիրելի Անի, վրիպակն արդեն ուղղված է։ Պետք է լինի բուսայուղ։ ։)
Barev dzez. Grel eq bolor baxadrichner@ lcnum enq u harum. Heto noric gorcoxutyun ka anelu. Bolor baxadrichner aselov nkati uneq chor baxadrichner@. Naxapes shnorhakalutyun
Բարև Ձեզ, սիրելի Գոհար։ Այո, նկատի ունենք չոր բաղադրիչները։ ։)
Բա ջուրն ինչի համար է? Չի օգտագործվում։
Սիրելի Ջուլյա, ջուրը լցնում ենք փոքրիկ հրակայուն տարայի մեջ, դնում ենք ջեռոցում` ձևամանի տակ, որպեսզի խմորը փափուկ ստացվի: Սակայն սա պարտադիր պայման չէ: 🙂
Շաքարավազնել չոր բաղադրիչների հետ խառնեմ?