- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Շոկոլադե Բրաունի
Բաղադրիչներ
- շոկոլադ սև - 200 գր
- կարագ - 200 գր
- ձու - 3 հատ
- ալյուր - 125 գր
- շաքարի փոշի - 180 գր
- կակաո - 2 ճ/գդ
- ընկույզ - 80 գր
- աղ - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Շոկոլադն ու կարագը գոլորշու վրա հալեցնում ենք: Ձվերն ու շաքարի փոշին լավ հարում ենք, այնուհետև ավելացնում շոկոլադային զանգվածն ու կրկին հարում: Ալյուրը, կակաոն ու վանիլինը մաղում ենք զանգվածի մեջ և կրկին լավ խառնում ենք:
- Ընկույզները մանր կտորների ենք բաժանում և տապակում:
- Լցնում ենք շոկոլադային զանգվածի մեջ:
- Բրաունին լցնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և 30-40 րոպե թխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում: Ահա և վերջ:
Համեղ Բրաունի պատրաստելու գաղտնիքը բացահայտված է 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Manavand yerb yepum enq 200° 20 rope yev anmidjapes dnel sare djri medj vor miangamits sari tchcharunaki yepvi ira medj
Mindchev vararani medj dnele lav klini ayd massai medj mi ptxundz FLEUR DE SEL avelatsnel axi mi tesak é chat hamex é ayd yexanakov
Franciakan haytni xohararnerit mekne aydpes patrastum portsel em
Yev chaat hamex é
Флёр-де-Сель – лучшая соль
Прошли те времена, когда мы знали только два вида соли – крупную и мелкую. Все новые ее виды появляются на прилавках наших магазинов, в их числе – пока еще редко и не везде – и знаменитая Флёр-де-Сель (Fleur de Sel), конечно, французская, и, конечно, самая лучшая.
Переводится ее наименование как «цветок соли» или «соляной цветок», и она справедливо считается самой вкусной солью. Кристаллики Флёр-де-Сель так тонки и хрупки, что, в отличие от обычной, даже не наносят вреда зубной эмали.
Շատ ուրախ ենք, որ պատրաստում եք մեր կողմից առաջարկվող բաղադրատոմսերով ու հետաքրքիր փորձարկումներ անում։ ։)