Շոկոլադե գանաշ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Շոկոլադե գանաշ

Գանաշ պատրաստելու համար սովորաբար սերուցքի ու շոկոլադի հարաբերակցությունը լինում է 2:1, սակայն օգտագործման նպատակից կախված՝ այն կարող է փոփոխվել: Շոկոլադի մեջ կակաոյի տոկոսը նույնպես կարող է ազդեցություն ունենալ. որքան մեծ է կակաոյի տոկոսը, այնքան քիչ շոկոլադ է անհրաժեշտ խիտ զանգված ստանալու համար 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Սիրելի Սիլվա, շատ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *