- Yield: 15 րոպե անց
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ շոկոլադի կտորներով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Բոլոր չոր բաղադրիչները, շաքարավազից բացի, խառնում ենք: Շաքարավազն ու կարագը հարում ենք այնքան, մինչև դառնա փքուն զանգված: Հետո ավելացնում ենք մեղրն ու նորից հարում: Աստիճանաբար ավելացնում ենք չոր բաղադրիչների խառնուրդը և բլենդերով հարում: Այս ամենից հետո լցնում ենք կոտրատած շոկոլադը և լավ խառնում:
- Խմորը գնդում ենք, 30 րոպեով տեղափոխում սառնարան:
- Խմորից ընկույզի չափի գնդիկներ ենք ձևավորում և շարում յուղաթուղթ փռած տապակի մեջ: Գնդիկները բաժակով թեթևակի սեղմում ենք, վրան մի քիչ շաքարավազ ցանում: Թխում ենք 160 աստիճանում մոտ 15 րոպե:
- Ահա և վերջ:
Եթե երեկոյան ուզում եք մտերիմներին հաճելի անակնկալ մատուցել, ապա շոկոլադե թխվածքաբլիթ պատրատելը հիանալի միտք է 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: