- Yield: 4-5 ժամ անց
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Շոկոլադե մուսս
Բաղադրիչներ
- ջուր - 300 մլ
- սպիտակաձավար - 2 ճ/գդ
- շաքարավազ - 3 ճ/գդ
- շոկոլադ սև - 50 գր
- հյութ կիտրոնի - մի քանի կաթիլ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ջուրը եռացնում ենք և կամաց-կամաց ավելացնում սպիտակաձավարը: Այնուհետև լցնում ենք շոկոլադը, կիտրոնի հյութն ու շաքարավազը: Զանգվածը լավ խառնում ենք և վերցնում կրակից: Այնուհետև ընկղմվող բլենդերով հարում ենք:
- Զանգվածը լցնում ենք մատուցվող բաժակների մեջ և մի քանի ժամով տեղափոխում սառնարան:
- Վրան շաքարի փոշի ենք ցանում և վայելում:
Շոկոլադե մուսս … էլ ի՞նչը կարող է առավել համեղ լինել 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: