Շոկոլադե պաղպաղակ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Շոկոլադե պաղպաղակ

Օգտագործելով բաղադրիչների այս քանակությունը, դուք կստանաք մոտ 800 գր հիանալի տնական շոկոլադե պաղպաղակ:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. շնորհակալություն շատ համեղ է ստացվում, անկախ եղանակից ամեն շաբաթ պատրաստում եմ քաղցրակերներիս համար ???

    1. Ստացվում է մոտավորապես 200-300գր պաղպաղակ 🙂

    1. Որպեսզի պաղպաղակը պնդանար, հարկավոր էր սառցարանից պարբերաբար հանել և հարել, ապա կրկնել նույն գոծողությունը մինչև ցանկալի արդյունքի ստացումը:
      Իրականում, պաղպաղակի պատրաստման իդեալական եղանակը պապաղակի սարքի օտագործումն է, որի աշխատանքի էությունը կայանում է նրանում, որ այն ոչ միայն խառնում և հարում է պաղպաղակը, այլև սառեցնում այդ ընթացքում: Տնային պայմաններում եթե չունեք այդ սարքը, ապա միակ տարբերակը պաղպաղակը սառեցնելը և սառը վիճակոմ հարելն է միջինում 2-3 անգամ ամեն կես ժամը մեկ:

    1. Ուրախ ենք, որ հավանում եք մեր բաղադրատոմսերը և օգտվում դրանցից 🙂

  2. Անկեղծ ասալ ես հավանում եմ Ձեր բոլոր բաղադրատոմսերը, բայց այս պաղպաղակը մի տեսակ փրփրած ստացվեց, բերանի մեջ կպչող. Կասեք ինչից է?
    Շնորհակալություն կանխավ…

    1. Սիրելի Լուսինե, շնորհակալ ենք, որ օգտվում եք մեր բաղադրատոմսերից։ Հնարավոր է պատճառը սառցարանից հանելուց հետո շատ հարելն է։

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *