- Yield: 8 ժամ անց
- Prep Time: 40 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Շոկոլադե ռուլետ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք բիսկվիթը: Ալյուրն ու կակաոն խառնում ենք, շաքարավազն ու ձվերը լավ հարում:
- Այնուհետև զանգվածքները միացնում ենք իրար: Խմորը լցնում ենք 25 х 35 սմ տրամագիծ ունեցող ձևամանի մեջ և թխում 190 աստիճանում 15-20 րոպե:
- Պատրաստում ենք կրեմը: 60 մլ կաթն ու շաքարավազը խառնելով հասցնում ենք եռման: Լցնում ենք օսլան և մի փոքր էլ զանգվածը եռացնում, ինչից հետո էլ հովացնում ենք՝ հասցնելով սենյակային ջերմաստիճանի:
- Կարագը լավ հարում ենք և կամաց-կամաց լցնում կրեմի մեջ: Վերջում ավելացնում ենք կակաոն ու կոնյակը և զանգվածը խառնում:
Բիսկվիթը շրջում ենք այլ յուղաթղթի վրա, իսկ հինը՝ հանում: Քսում ենք կրեմը:
- Փաթաթում ենք և ողջ գիշեր թողնում սառնարանում:
- Այնուհետև հանում ենք սառնարանից և յուղաթուղթը զգուշությամբ հանում ենք: Պատրաստում ենք ջնարակը:Կարագն ու շոկոլադը հալեցնում ենք և լցնում ռուլետի վրա:
- Վայելում ենք:
Համեղ ռուլետ … մնում է միայն վայելել 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Barev cez knerek mi hat shaxmat xmorereni recept kasek shnorhakalutyun…
Բարև Ձեզ, ահա խնդրեմ՝
http://www.cooks.am/%D5%A9%D5%AD%D5%BE%D5%A1%D5%AE%D6%84%D5%A1%D5%A2%D5%AC%D5%AB%D5%A9-%D5%B7%D5%A1%D5%AD%D5%B4%D5%A1%D5%BF/
Inc petka biskvit shnorhakalutyun
Բարև Ձեզ, ահա խնդրեմ՝
http://www.cooks.am/%D5%A4%D5%A1%D5%BD%D5%A1%D5%AF%D5%A1%D5%B6-%D5%A2%D5%AB%D5%BD%D5%AF%D5%BE%D5%AB%D5%A9/
http://www.cooks.am/%D5%B7%D5%B8%D5%AF%D5%B8%D5%AC%D5%A1%D5%A4%D5%A1%D5%B5%D5%AB%D5%B6-%D5%B7%D5%AB%D6%86%D5%B8%D5%B6%D5%A5-%D5%A2%D5%AB%D5%BD%D5%AF%D5%BE%D5%AB%D5%A9/
Es uzum em shaxmat biskvit
Բարև Ձեզ, շուտով կտեղադրենք նաև այդ բաղադրատոմսը 🙂