- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 40 minutes
- Cook Time: 50 minutes
Շոկոլադե տորթ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձուն հարեք շաքարավազի հետ մինչև սպիտակելը, ավելացրեք մաղված ալյուրը կակաոյի հետ: Զգուշությամբ խառնեք մինչև խմորի միատարր դառնալը:
- Պատաստի խմորը լցրեք բուսայուղով և պերգամենտային թղթով ձևամանի մեջ:
- Եփեք ջեռոցում 40-50րոպե 180 աստիճանում (բիսկվիթի եփված լինելը կարող եք ստուգել լուցկու չոփով):
- Կրեմը պատրաստելու համար խտացրած կաթը հարեք կարագի հետ, ավելացրեք նախապես բուսայուղի հետ խառնած կակաոն և լավ հարեք:
- Տորթի պատրաստման համար բիսկվիթը բաժանեք 3 շերտի, ապա ամեն շերտը խոնավեցրեք օշարակով:
- Բիսկվիթի շերտերի վրա քսեք կրեմը:
- Կրեմով պատեք ամբողջ բիսկվիթը:
- Տորթի կողքի հատվածներին կարող եք շաղ տալ մանրացված ընկույզ, իսկ վրան զարդարել ըստ Ձեր ճաշակի:
Սուպեր շոկոլադե տորթ հատուկ շոկոլադի սիրահարների համար:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
knereq inch tramagcov e patrastvum ays tortik@
20-23 սմ տրամագծով ձևաման է այստեղ օգտագործված 🙂
Ձևամանը պետք է լինի 18 սմ տրամագծով:)
hianali e
mi ban harcnem eli kremi mej avelacnumenq patrasti glazur?
Դա էլ է տարբերակ, սակայն պատրաստման եղանակը հետևյալն է:
Կրեմը պատրաստելու համար խտացրած կաթը հարեք կարագի հետ, ավելացրեք նախապես բուսայուղի հետ խառնած կակաոն և լավ հարեք:
ԲԱՐԵՎ ՁԵԶ ,ՑԱՆԿԱՆՈՒՄ ԵՄ ԻՄԱՆԱԼ ՁՎԱՆՈՑ ԲԻՍԿՎԻԹԸ ՋԵՌՈՑԻ ՄԵՋ ՔԱՆԻ ԱՍՏԻՃԱՆԻ ՏԱԿ ԹԽԵԼ,ԻՍԿ ՋԵՌՈՑԸ ՄԻՅԱՑՆԵԼ ՄԻԱՅՆ ՏԱԿԸ ԹԵ ՎԵՐԵՎՆ ԷԼ, ՆԱԽԱՊԵՍ ՇՆՈՐՀԱԿԱԼՈՒԹՅՈՒՆ
180 աստիճանի տակ միացնում եք և վերևը և ներքևը միարժամանակ 🙂
ISK AYS SHOKOLADE TORTI BISKVITI MEJ TTVASER HARKAVOR E TE VOCH
Աննա ջան, տվյալ բաղադրատոմսի մեջ թթվասեր չկա, բայց ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել 🙂
Knereq`isk xmorin`soda kam pxrunacucich petq chi?
Ռուզան ջան, ոչ պետք չէ 🙂
Indz mi hat Torth kaseq vor hesht lini sarqel@ ev hamov
Բարև Ձեզ: Ահա այստեղ կարող եք գտնել մեր բոլոր թխվածնքերը, ընտրել Ձեզ համար առավել նախընտրելին և պատրաստել 🙂
http://www.cooks.am/category/%D5%A1%D5%B2%D5%A1%D5%B6%D5%A4%D5%A5%D6%80/%D5%A9%D5%AD%D5%BE%D5%A1%D5%AE%D6%84%D5%B6%D5%A5%D6%80/page/2/
Շատ համեղ է տեսքից էլ է երևում??????
Փորձեք պատրաստել Լիլիթ ջան 🙂
ISK KARELI E PATRASTEL HASARAK XTATSRAC KATOV
Բարև Ձեզ, այո, կարող եք նաև այդպես պատրաստել 🙂
Barev dzez im mot biskvitni xmor ch stacvum karox eq inc xorhurd tal?
Բարև Ձեզ, Սիրելի Հայարփի, կարող ե՞ք նշել՝ ինչ բաղադրատոմսով եք պատրաստում և նկարագրել, թե ինչը չի ստացվում։ Ըստ դրա՝ կփորձենք օգնել Ձեզ։ ։)
Կներեք մի բան հարցնեմ բիսկվիթի խմորի մեջ կարող եմ կրախմալ մի ճաշի գդալ լցնել
Սիրելի Անժելա, այս բաղադրատոմսով պատրաստելիս կարտոֆիլի օսլա ավելացնելու դեպքում խմորային զանգվածը կխտանա ու կկորչի բիսկվիթի թեթևությունը: 🙂
իսկ եթե կուկուռուզի օսլա ավելացնեմ մի ճաշի գդալ
Սիրելի Անժելա, եգիպտացորենի օսլա կարող եք ավելացնել: 🙂
Shat lav stacvec☺️ shnorhakal em baxadratomsi hamar)
Սիրելի Լիլի, շատ ուրախ ենք, որ համեղ է ստացվել։ Մենք էլ Ձեզ ենք շնորհակալ մեր բաղադրատոմսերից օգտվելու համար։ ։)
Isk konyaky inchi hamar er?
Սիրելի Աննա, կոնյակն անհրաժեշտ է օշարակի համար, որով պատում ենք խմորաշերտերը։ ։)
barev dzez xmors chbardzracav((
Բարև Ձեզ։ Կներեք իսկ կարո՞ղ եմ սոդա ավելացնել ։
Կարող եմ սոդա ավելացնել