- Yield: 1-2 ժամ անց
- Prep Time: 40 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Շոկոլադե տորթ
Բաղադրիչներ
- սերուցք 30-35% յուղայնությամբ - 500 գր
- շաքարավազ - 70 գր
- Ինչպես նաև`
- ջուր - 130 մլ
- շաքարավազ - 50 գր
- սուրճ սև - 1 ճ/գդ
- կոնյակ - 2 ճ/գդ
- ջեմ ծիրանի - 6 ճ/գդ
- կակաո - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրասոտում ենք շոկոլադե բիսկվիթն ահա այս եղանակով: Հովանալուց հետո բիսկվիթը 3 հավասար մասերի ենք բաժանում:
Պատրաստում ենք կրեմը: Սառը սերուցքը լավ հարում ենք շաքարավազի հետ:
- Պատրաստում ենք օշարակը: Ջուրը, շաքարավազն ու սուրճը եռացնում, մի փոքր հովացնում ենք և տոգորում շերտերը:
Յուրաքանչյուր շերտի վրա 2 ճ/գդ ջեմ ենք քսում և կրեմապատում: Շերտերը դնում ենք իրար վրա:
- Կրեմապատում ենք ամբողջ տորթն ու վրան կակաո ցանում:
- Ահա և վերջ:
Շոկոլադե տորթ , որը հատկապես համեղ է սուրճի հետ 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: