Շոկոլադե տորթ նրբաբլիթներով

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Շոկոլադե տորթ նրբաբլիթներով

Շատ արագ և հեշտ պատրաստվող շոկոլադե տորթ նրբաբլիթներով և սերուցքային նուրբ կրեմով:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Hankarz wochmekt chporzeq es nor porzezi ahawor ban stazwez et sax suta ete cheq hawatum porzek u ktesneq”””

  2. Սիրելի Նելլի, կիսվեք Ձեր պատրաստման եղանակի հետ և ուղարկեք ֆոտոն: Մենք սիրով կփորձենք օգնել ստանալ ճիշտ տորթը:

  3. es arel em jisht zer grazi pes bayz erb zangwaz lznum em tawayi mej ayn kpchum e ew shur chi galis

    1. Բարի, Նելլի ջան, կասե՞ք, թե ինչ թավա է, արդյոք ձեթ օգտագործել եք և որքան, և ինչքան է տաքացած եղել թավան:

    1. Տեֆալով պետք է, որ լավ ստացվեր… միակ տարբերակը կարող է լինել այն, որ բավականաչափ չի տաքացել ձեթը, կամ շուտ եք փորձել շրջել:
      Բոլոր դեպքերում, եթե ցանկանաք, հատուկ Ձեզ համար նմանատիպ, բայց ավելի քիչ քմահաճ խմորով տորթի բաղադրատոմս կուղարկենք մեյլով 🙂

    1. Հնարավոր է յուղը քիչ եք քսել, կամ խմորը փոքր-ինչ ջրիկ եք պատրաստել:

    1. Տաթև ջան, հնարավոր է յուղը քիչ եք քսել, կամ խմորը փոքր-ինչ ջրիկ եք պատրաստել:

  4. Inch serucq e ogtagorctsvum ? Es gta 60% ev 10%, xarneci 30% stanslu hamar, bayc jrik e stacvel kremy … Inchpes karogh em pndacnel ?

    1. Սուպերմարկետներում վաճառում է հատուկ հարելու համար սերուցք, օգտագործեքայդ տարբերակ, ավելի հեշտ կհարվի 🙂

  5. Hamegh er stacvel, bayc kremy shat jrik. Meghqy imn er 30-35%-oc setucqi poxaren pordzel ei 10 ev 60%-oc serucqner ev kat xarnel irar. Heto katnashorov ev sarnaranov pndacreci kremy. Pordzoghner, cheiq asi inch tesaki serucq eq ogtagortsvum ? Es chem karoghanum gtnel xanutnerum 30-35%-oc.

    1. Հարգելի մասնակից, 30-35% սերուցքը բուսական հիմք ունի և նախատեսված է հիմանկանում աղանդերի պատրաստման համար: Վերջինս կարող եք գտնել սուպերմարկետներում և թխվածքների մասնագիտացված խանութներում 🙂

    1. Անահիտ ջան, կարող եք փոխարինել Ձեր ցանկացած կրեմով 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *