- Yield: 15 րոպե անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Շոկոլադե տորթ նրբաբլիթներով
Բաղադրիչներ
- ալյուր - 1,5 բաժակ
- սոդա - 1թ/գդ
- շաքարավազ - 1/2 բաժակ
- աղ - 1 պտղունց
- կակաո - 4ճ/գդ
- բուսայուղ - 4-5ճ/գդ
- վանիլին - 1թ/գդ
- կաթ - 1,5 բաժակ
- սերուցք 30-35% յուղայնությամբ - 1 բաժակ
- շաքարի փոշի - 4ճ/գդ
- շոկոլադ կաթնային - 90գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Նրբաբլիթներով շոկոլադե տորթ պատրաստելու համար խառնում ենք ալյուրը, սոդան, կակաոն, շաքարավազը և աղը: Ավելացնում ենք բուսայուղը, վանիլինը և կաթը:
- Տաքացնում ենք թավան, վրան քսում մի քիչ յուղ, ապա թավայի կենտրոնում լցնում ենք բաժակի ¼-ի չափով խմոր: Երբ նրբաբլիթի վրա հայտնվեն պղպջակներ, ապա կարելի է այն շրջել և տապակել մյուս կողմից:
- Երբ բոլոր նրբաբլիթները պատրաստ լինեն և սառչեն, հարում ենք սերուցքը շաքարի փոշու հետ մինչև պինդ փրփուրի առաջացումը և քսում նրբաբլիթների վրա՝ ձևավորելով տորթ:
- Գոլորշու վրա հալեցնում ենք շոկոլադը և լցնում պատրաստի տորթի վրա, ինչպես նաև կարելի է ձևավորել այն մրգերով և սերուցքի մնացորդով:
Շատ արագ և հեշտ պատրաստվող շոկոլադե տորթ նրբաբլիթներով և սերուցքային նուրբ կրեմով:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Barev dzez, cheiq asi xmori mej dzu chi mtnum ? Mersi
ոչ,, Անի ջան, այս բաղադրատոմն առանց ձվի է 🙂
Hankarz wochmekt chporzeq es nor porzezi ahawor ban stazwez et sax suta ete cheq hawatum porzek u ktesneq”””
Սիրելի Նելլի, կիսվեք Ձեր պատրաստման եղանակի հետ և ուղարկեք ֆոտոն: Մենք սիրով կփորձենք օգնել ստանալ ճիշտ տորթը:
es arel em jisht zer grazi pes bayz erb zangwaz lznum em tawayi mej ayn kpchum e ew shur chi galis
Բարի, Նելլի ջան, կասե՞ք, թե ինչ թավա է, արդյոք ձեթ օգտագործել եք և որքան, և ինչքան է տաքացած եղել թավան:
erb zangwaz lznum em tawayi mej ayn kpchum e ew shur chi galis
Тифал zet lzrik miqich taqazaw ew lzrim zangwaz
Տեֆալով պետք է, որ լավ ստացվեր… միակ տարբերակը կարող է լինել այն, որ բավականաչափ չի տաքացել ձեթը, կամ շուտ եք փորձել շրջել:
Բոլոր դեպքերում, եթե ցանկանաք, հատուկ Ձեզ համար նմանատիպ, բայց ավելի քիչ քմահաճ խմորով տորթի բաղադրատոմս կուղարկենք մեյլով 🙂
Law kuxarkeq mi qanis u shnorhakal em wor patasxanum eq harzzeris ?
Միշտ պատրաստ ենք օգնել Նելլի ջան 🙂
Esel porceci chstqcvec…. kpnuma taky…
Հնարավոր է յուղը քիչ եք քսել, կամ խմորը փոքր-ինչ ջրիկ եք պատրաստել:
Ես փորձեցի կպնում է տակը, կարող է ձու պետք է ավելացնենք?
Տաթև ջան, հնարավոր է յուղը քիչ եք քսել, կամ խմորը փոքր-ինչ ջրիկ եք պատրաստել:
schaaaaaaaaaaaaaaaat hamex er
Ուրախ ենք, որ հավանել եք 🙂
Inch serucq e ogtagorctsvum ? Es gta 60% ev 10%, xarneci 30% stanslu hamar, bayc jrik e stacvel kremy … Inchpes karogh em pndacnel ?
Սուպերմարկետներում վաճառում է հատուկ հարելու համար սերուցք, օգտագործեքայդ տարբերակ, ավելի հեշտ կհարվի 🙂
Shat shnorhakalutyun. Kpordzem gtnel 🙂
Միշտ պատրաստ ենք օգնել 🙂
Hamegh er stacvel, bayc kremy shat jrik. Meghqy imn er 30-35%-oc setucqi poxaren pordzel ei 10 ev 60%-oc serucqner ev kat xarnel irar. Heto katnashorov ev sarnaranov pndacreci kremy. Pordzoghner, cheiq asi inch tesaki serucq eq ogtagortsvum ? Es chem karoghanum gtnel xanutnerum 30-35%-oc.
Հարգելի մասնակից, 30-35% սերուցքը բուսական հիմք ունի և նախատեսված է հիմանկանում աղանդերի պատրաստման համար: Վերջինս կարող եք գտնել սուպերմարկետներում և թխվածքների մասնագիտացված խանութներում 🙂
Serucqi tex@ karox enq patrastel epovi krem
Անահիտ ջան, կարող եք փոխարինել Ձեր ցանկացած կրեմով 🙂