- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 8 minutes
Շոկոլադե Ֆոնդան
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Մինչ կսկսենք խմորը պատրաստել, վերցնում ենք շոկոլադը և գոլորշու վրա հալեցնում։ Այնուհետև թողնում ենք սառչի։
- Սերուցքային կարագն ու շաքարավազը տրորում ենք այնքան, մինչև բաց գույնի և փխրուն զանգված ստանանք։
- Ձուն հատ-հատ հարում ենք և լավ խառնում։
Ավելացնում ենք վանիլինը, աղը, մաղած ալյուրը և խառնում ենք այնքան մինչև համասեռ զանգված ստանանք։
- Զգուշորեն ավելացնում ենք հալեցրած շոկոլադը։ Ջեռոցը մինչև 200 աստիճան տաքացնում ենք։ Տապակը դնում ենք ջեռոցում տաքանա։ Չորս ձևաման յուղով պատում ենք, մեջը յուղաթուղթ ենք դնում և խմորը լցնում մեջը։
- Թխում ենք 8 րոպե։ Խմորը կարող ենք նախապես պատրաստել և դնել սառնարանի մեջ։ Այդ դեպքում անհրաժեշտ կլինի 12 րոպե թխել։ Այնուհետև հանում ենք ջեռոցից և համտեսում։ Բարի ախորժակ։
Այս հրաշալի շոկոլադե ֆոնդանը կարող եք մատուցել մեկ գավաթ սուրճ լատեի հետ 🙂 Если есть желание посмотреть качественное порно с самыми красивыми бабами, которые готовы отдаваться в разных позах и в разные дырки, тогда такое порно https://www.faphub.tv/ найдете здесь. Мы собрали много интересных сюжетов с яркой еблей в одном месте, поэтому долго не думайте, а переходите по ссылке.
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Alyur 25 gram? shat qich chi?
Սիրելի մասնակից, մեզ անհրաժեշտ է 125 գր ալյուր 🙂
es kuzem cezhet mist linel es mertan@ ksarqem u ktesneq sa lava linelu
Հարգելի Անգելինա, անպայման փորձեք պատրեստել: Հույս ունենք` արդյունքը Ձեզ դուր կգա 🙂
shattttttttttttttttt hamex eeeeeeeeeeeeeee
Շնորհակալ ենք 😉