- Yield: 15 րոպե անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Շոռակարկանդակ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք միջուկը: Կաթնաշոռն անցկացնում ենք մաղով, ավելացում ալյուրը, թթվասերը, շաքարավազը, սպիտակաձավարը և լավ խառնում ենք: Ձվի սպիտակուցն անձնացնում ենք դեղնուցից: Սպիտակուցը լավ հարում ենք և լցնում նախորդ զանգվածի մեջ:
Պատրաստում ենք խմորը: Սենյակային ջերմաստիճանի կարագը շաքարավազի հետ լավ հարում ենք, ավելացնում թթվասերը, ձուն և լավ խառնում ենք:
- Այնուհետև լցնում ենք ալյուրն ու սոդան և խմոր հունցում: Խմորը գնդում ենք, ծածկում պոլիէթիլենային թաղանթով և 30 րոպեով տեղափոխում սառնարան:
- Խմորը զիգզագաձև ծայրերով շրջանների ենք բաժանում, դնում ենք միջուկը և զգուշությամբ ծածկում:
- Շոռակարկանդակները շարում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ, վրան ձվի դեղնուց քսում և թխում նախօրոք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15-20 րոպե:
- Ահա և վերջ:
Պատրաստեցինք շատ համեղ շոռակարկանդակ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Isk inchov kareli e pokharinel katnashore. Narrates shnorakalutyun
Isk inchov kareli e pokharinel katnashore. Nakhpes shnorakalutyun
Բարև Ձեզ Արմինե ջան, այս բաղադրատոմսի համար հենց կաթնաշոռ է անհրաժեշտ 🙂
Ինձ շատ դուր եկավ