- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Շոռակարկանդակ իրիսային միջուկով
Բաղադրիչներ
- կաթնաշոռ - 500 գր
- սպիտակաձավար - 8 ճ/գդ
- խտացրած կաթ եփված - 1/2 բանկա
- շաքարավազ - ըստ ճաշակի
- ալյուր - 2ճ/գդ
Քայլերի հաջորդականություն
- Խառնում ենք կաթնաշոռը, սպիտակաձավարը և շաքարավազը ու խմոր հունցում։
Խոնավ ձեռքերով բլիթ ենք պատրաստում, մեջտեղում եփած խտացրած կաթ լցնում, վրան երկրորդ բլիթն ենք դնում և շոռակարկանդակ ձևավորում։
- Շոռակարկանդակը թաթախում ենք ալյուրի մեջ:
- Ապա տապակում ենք թավայի մեջ մինչև վարդագույն երանգ ստանանք։
- Բարի ախորժակ։
Համով և օգտակար շոռակարկանդակների միջուկը կարող եք փոփոխել ըստ Ձեր նախասիրության 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: