Ոսպով և հավով ուտեստ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Ոսպով և հավով ուտեստ

Այս ուտեստի մեջ խորհուրդ ենք տալիս օգտագործել կանաչ ոսպ, որովհետև կարմիրը ավելի շուտ խյուսի համար է հարմար։ Եթե հավով ուտեստ պատրաստելիս լոլիկի եղանակ չէ, կարող ենք վերցնել լոլիկ`սեփական հյութի մեջ, կամ էլ ծայրահեղ դեպքում լոլիկի մածուկ 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Ayo hamex er ,es el patrasteci: ) shnorhakalutyun Cooks. Am-i voxj andznakazmin hetaqrqir ev shat hamex arajarkneri hamar?????????

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *