Ուզբեկական փլավ կրակի վրա

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Ուզբեկական փլավ կրակի վրա

Ի դեպ, ուզբեկական փլավ պատրաստելիս, բրինձը լցնելուց հետո չենք խառնում։ Պատրաստի ուտեստը լցնում ենք մատուցարանի մեջ և մատուցում 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ Արփինե ջան: Զիրա և քրքում կարող եք գտնել համեմունքների մասնագիտացած խանութներում: Վերջիններս յուրահատուկ համ ու հոտ են հաղորդում ուտեստին:
      Ահա այստեղ կարող եք կարդալ առավել մանրամասն՝
      http://www.cooks.am/ingredients/%D6%84%D6%80%D6%84%D5%B8%D6%82%D5%B4/

      http://www.cooks.am/ingredients/%D5%A6%D5%AB%D6%80%D5%A1/

  1. По моему ,,qrqum,, это куркума по русский в магазинах есть и зира в отделах приправ

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *