Չեբուրեկի կարտոֆիլով և սնկով

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Չեբուրեկի կարտոֆիլով և սնկով

Շատ համեղ է թարմ բանջարեղենային աղցանի կամ պարզապես, թարմ բանջարեղենի հետ։ Չնայած այն բանի, որ խմորի մեջ ձու, կարագ և այլն չկա, խմորը շատ բարակ ու փափուկ է ստացվել, բայց շատ խրթխրթան պղպջակային կեղևով 🙂
Ի դեպ, չեբուրեկի պատրաստելիս, եթե պահքի մեջ չեք, կարող եք միջուկը ըստ ցանկության փոփոխել։ Շատ համեղ կլինի տավարի ֆարշով լցոնած տարբերակը։ Բայց, այսպես էլ շատ համեղ է 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Կարեն ջան, քանի որ սա պահքային չեբուրեկի է, ապա օղի չենք օգտագործում 🙂

    1. Հասմիկ ջան, կարող եք նաև պահածոյացված սունկ օգտագործել:

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *