Պանրե ձողիկներ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
պանրե ձողիկներ

Ջեոցից հանելուց հետո ձողիկները շատ փափուկ են լինում, սակայն մի քանի ժամ անց դառնում են խրթխրթան։

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Սիրելի Շուշան, ձողիկները կարելի է պատրաստել ցանկացած տեսակի դեղին, հալչող պանիրներով (չեդդեր և այլն): Դրանք հիանալի են ստացվում նաև Լոռիի դեղին պանրի որոշ տեսակներով: 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *