- Yield: Անմիջպես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Պանրով զամբյուղներ
Բաղադրիչներ
- պանիր պարմեզան - 150 գր
- հավի ֆիլե - 200 գր
- սունկ շամպինիոն պահածոյացված - 200 գր
- սոխ - 100 գր
- սոյայի սոուս - 150 մլ
- մայոնեզ
- աղ
- բուսայուղ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սոխը մանր կտրատում ենք։ Այնուհետև մանր կտրատում ենք ֆիլեն։ Ֆիլեն ու սոխը խառնում ենք իրար։ Վրան լցնում ենք սոյայի սոուսը ու 1 ժամով դնում ենք սառնարանը։
- Այնուհետև սոուսը թափում ենք, ֆիլեն դնում բուսայուղով պատված թավայի մեջ։
Անընդհատ խառնելով 10-15 րոպե տապակում ենք։
Ավելացնում ենք սունկը, համեմում ենք մայոնեզով և անհրաժեշտության դեպքում աղ անում։
- Զամբյուղներն ենք պատրաստում։
Պանիրն անցկացնում ենք մանր քերիչով: Տապակի վրա յուղաթուղթ ենք դնում, 1 ճ/գդ պանիրը լցնում ենք շրջանաձև`10-12 սմ տրամագծով։ Տեղափոխում ենք ջեռոցի մեջ ու թխում ենք 5-7 րոպե` 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում, ապա շրջանները հանում ենք թղթի վրայից։ - Տաք շրջանը հագցնում են շրջած բաժակի վրա ( ցանկալի է միանգամից մի քանի բաժակներով անել, որ շրջանները չպնդանան, կամ էլ մնացած շրջանները պահել տաք ջեռոցի մեջ)։ Սառեցնում ենք։ Զամբյուղները հանում ենք բաժակի վրայից։ Աղցանը լցոնում ենք զամբյուղների մեջ։
- Ձևավորում ենք կես լոլիկով և կանաչիով։
Ամանորյա սեղան պատրաստելու յուրօրինակ տարբերակ։ Պարմեզան պանրի փոխարեն կարող ենք այլ պանիր օգտագործել։ Զամբյուղների մեջ կարող ենք մեկ այլ աղցան լցոնել և ցանկալի է` մատուցելուց առաջ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Shat lavner.
Ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել 🙂
lav ban e kareli e patrastel
Անպայման փորձեք 🙂
Shnorakalem usucanelu hamar
шат етакркир э
Շնորհակալություն 🙂
շնորհակալություն անպայման կպատրաստեմ
🙂