- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Պանրով խվորոստ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պանիրն անցկացնում ենք քերիչով, ավելացնում ձվերն ու ալյուրը ու խմոր ենք հունցում:
- 8-10 մմ հաստությամբ ձողիկներ ենք կտրում:
- Բուսայուղով տապակում ենք, անձեռոցիկի վրա չորացնում ու մատուցում:
Մի քանի րոպեում պատրաստեցինք համեղ ու խրթխրթան խվորոստ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Shat lavna,idk cankacac panir klini?
Բարև Ձեզ, այո, միայն թե ցանկալի է պանիրը չոր լինի 🙂