- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Պանրով և կաթնաշոռով կարկանդակ
Բաղադրիչներ
- կաթնաշոռ - 400 գր
- պանիր - 120 գր
- պանիր չեդդեր - 120 գր
- ալյուր - 270 գր
- ձու - 3 հատ
- կարագ - 60 գր
- աղ - 0.5 թ/գդ
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
- աղ կիտրոնի - 1 պտղունց
- հազրեվարդ (розмарин) - 0.5 թ/գդ
- տաքդեղ կարմիր - 1 հատ
- վարունգ մարինացված - 1 հատ (նաև ջուրը՝ 100 մլ)
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթնաշոռը փշրում ենք, վրան լցնում ենք 100 գր մանրացրած պանիրն ու 100 գր Չեդդեր պանիրը, ավելացնում ենք ձվերը և հարում: Բլենդերում հարում ենք տաքդեղն ու վարունգը և լցնում նախորդ զանգվածի մեջ: Ավելացնում ենք մաղած ալյուրը, աղը, պղպեղը, սոդան, կիտրոնի աղը և հազրեվարդը: Այնուհետև ավելացնում ենք մարինադի ջուրն ու խմոր հունցում:
- Խմորը լցնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և հիմք ձևավորում: Անուհետև քերում ենք 20 գր սովորոկան պանիրն ու 20 գր Չեդդերը:
- Կարկանդակը տեղափոխում ենք նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը և թխում 30 րոպե:
- Կտրատում ենք և մատուցում:
Համեղ կարկանդակ , որը Ձեզ շատ դուր կգա 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Shenorhagaloutyoun polor paghatradomsery hamar ,krete polore sarkel yem ,ints hamar tjvarahasaneli e gatnashore,dnayin baymaneroum inchbes sarkel gatnashor.khentroum yem tsezanits govi gatov inchbes badrasdem gatnashor.
Բարև Ձեզ, անչափ շնորհակալ ենք բարձր գնահատանքի համար: Ահա խնդրեմ տնական կաթնաշոռ պատրաստելու բաղադրատոմսը՝
http://www.cooks.am/%D5%BF%D5%B6%D5%A1%D5%AF%D5%A1%D5%B6-%D5%AF%D5%A1%D5%A9%D5%B6%D5%A1%D5%B7%D5%B8%D5%BC-%D5%A2%D5%A1%D5%A6%D5%B4%D5%A1%D5%A5%D6%83-%D5%BD%D5%A1%D6%80%D6%84%D5%B8%D5%BE/