- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Պանրով կարկանդակներ
Բաղադրիչներ
- պատրաստի շերտավոր խմոր - 200 գր
- պանիր - 150 գր
- կաթ - 1 ճ/գ
- քունջութ
Քայլերի հաջորդականություն
- Խմորը նախօրոք դուրս ենք բերում սառնարանից, ապա բացում ենք շատ նուրբ խմորաշերտ 2-3 մմ հաստությամբ և բաժանում ենք ուղղանկյունաձև կտորների։
- Պանիրը բաժանում ենք քառակուսաձև կտորների։
- Պանրի կտորը դնում ենք խմորի մի կողմում։
- Պատառաքաղի օգնությամբ եզրերն ամրացնում ենք։
- Կարկանդակները դնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ, ապա պատում ենք կաթով։
- Զարդարում ենք քունջութով։
- Թխում ենք 20-25 րոպե 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
Պանրաշերտիկները համեղ են թե՛ տաք, թե՛ սառը վիճակում։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: