- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Պանրով կրեկեր
Քայլերի հաջորդականություն
- Սառնարանում սառեցրած կարագը դանակով լավ մանրացնել ալյուրի հետ, ավելացնել քերած պանիրը և ձվի դեղնուցը:
- Թեթևակի խառնել ստացված զանգվածը, քանի դեռ կարագը չի հասցրել հալչի, ապա խմորին գնդի տեսք տալ, փաթաթել ցելաֆանով և տեղափոխել սառնարան 30րոպեով:
Հանել խմորը սառնարանից, ձեռքերով թեթևակի հունցել այն, ապա բաժանել 2 մասի: Ամեն մասը առանձին բացել, գրտնակով:
- Ապա կտրատել եռանկյունաձև խմորներ:
Ամեն եռանկյունու վրա հյութի ձողիկով անցքեր անել՝ տալով նրան պանրի տեսք:
- Ջեռոցի տապակը պատել պերգամենտային թղթով, վրան շարել եռանկյունաձև խմորները:
- Թխել ջեռոցում 10րոպե 180աստիճանում:
Ի դեպ, պանրով կրեկեր կարելի է պատրաստել նաև որպես գարեջրի խորտիկ:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
ux sat haamov tesk uni hes sarqem
Փորձեք և կիսվեք Ձեր տպավորություններով 😉
Hamexe
🙂
Փորձել եմ
Ուրախ եմ, որ հավանեցիք 🙂