- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 25-30 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Պանրով սոուս
Բաղադրիչներ
- սերուցք 30-35% յուղայնությամբ - 200 մլ
- պանիր մասկարպոնե - 125 գր
- պանիր չեդդեր - 80 գր
- պանիր - 30 գր
- աղ - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Սերուցքը լցնում ենք կաթսայի մեջ և դնում միջին ուժեղության կրակին ու հասցնում եռման աստիճանի:
- Պանիրն անցկացնում ենք մանր քերիչով:
- Եռացած սերուցքի մեջ ենք ավելացնում մասկարպոնեն և խառնում այնքան, մինչև համասեռ զանգված ստանանք:
- Ավելացնում ենք չեդդերը:
- Խառնում ենք այնքան, մինչև զանգվածը լուծվի, այնուհետև ավելացնում ենք քերած պանիրը:
- Մի քանի րոպե եփում ենք, որպեսզի համասեռ թանձր սոուս ստանանք: Կրակից վերցնում ենք և ըստ ճաշակի աղ ավելացնում:
Պանրով սոուսը մատուցում ենք ամբողջությամբ տաք կամ սառը վիճակում:
Արդյունքում պատրաստեցինք 400 գր պանրով սոուս , որը սառելուց հետո մայոնեզի կազմության է մնում: Այն կարող ենք մատուցել կարտոֆիլի ջեռեփուկի , հավի թևիկների և նագեթսների հետ, ինչպես նաև ծածկել սննդային թաղանթով և մինչև 3 օր պահել սառնարանում 🙂
Секс зрелых женщин это горячая тема среди современных дрочеров совершенно недаром – красивые тела, большие сексапильные бюсты и доминация опытом являются незабываемыми, когда попробуешь. Наш секс зрелых позволяет окунуться в атмосферу качественной порки с красавицами-милфами, извращенными мамочками, которые пересекают любые нормы и табу, и многое другое, что вашему разуму даже не снилось.
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: